Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Concerto Copenhagen – Nordby kirke

tirsdag 13. juli 2021 -19:30 - 21:30

150Kr.

Concerto Copenhagen spillede sine første koncerter i 1991 og har siden udviklet sig til Skandinaviens førende ensemble indenfor tidlig musik og et af de mest spændende og innovative barokorkestre i verden. Originale fortolkninger og en stærk evne til at kommunikere med publikum er blandt Concerto Copenhagens kendetegn – den gamle musik gøres vital, relevant og nutidig. Ensemblet har formået at kombinere et repertoire bestående af velkendt europæisk musik med mindre kendte værker af skandinavisk oprindelse.

Gennem årene har Concerto Copenhagen samarbejdet med mange af tidens store internationalt kendte kunstnere inden for den tidlige musik som f.eks. Emma Kirkby, Andreas Scholl, Anne Sofie von Otter, Sonia Prina, Vivica Genaux, Andrew Manze, Andrew Lawrence-King, Reinhard Goebel, Ronald Brautigam, Jordi Savall og Alfredo Bernardini, som er ensemblets 1. gæstedirigent. Fra 2015 til medio 2017 var den danske komponist Karl Aage Rasmussen tilknyttet som huskomponist og ledsagede orkestret på en spændende rejse ind i den nutidige musiks verden, hvilket førte til meget anmelderroste uropførelser.

Concerto Copenhagens CD-indspilninger for det tyske CPO, Deutsche Grammophon og BIS, såvel som DVD-produktioner for Harmonia Mundi og Decca, har opnået stor international bevågenhed og er blevet belønnet med prestigefyldte priser. Dette har ført til invitationer fra mange af Europas førende koncerthuse og festivaler, såvel som turnéer til USA, Japan, Brasilien, Mexico, Australien og Kina. De udenlandske anmeldelser afspejler oplevelsen af et internationalt orkester på topniveau.

Concerto Copenhagens samarbejde med den italienske operainstruktør Deda Cristina Colonna har ført til flere yderst succesfulde operaproduktioner i København.

I 2016 fejrede Concerto Copenhagen sit 25-års jubilæum med en lang række spændende projekter og events.

 

Program:

W.A. Mozart:“Ein musikalischer Spaß”, KV 522

 1.  Allegro
 2. Menuetto and trio
 3. Adagio cantabile
 4. Presto

 

W.A. Mozart: Obokvartet i F-dur, KV 370

 1. Allegro
 2. Adagio
 3. Rondeau: Allegro

Pause

W.A. Mozart: Andante fra Cassation i G-dur, KV  63 

 

W.A. Mozart: Divertimento nr 11 i D-dur, KV 251

 1. Molto allegro 
 2. Menuetto 
 3. Andantino 
 4. Menuetto (Tema con variazioni) 
 5. Rondo (Allegro assai – Adagio – Allegro assai) 
 6. Marcia alla francese 

 

Ledelse: Antoine Torunczyk

Detaljer

Dato:
tirsdag 13. juli 2021
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
150Kr.
Hjemmeside:
https://coco.dk/da

Arrangør

Fanø Sommerkoncerter
Telefon:
+4551509399
E-mail:
info@fanokoncerter.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Nordby kirke
Hovedgaden 105A
Fanø, 6720 Danmark
+ Google Maps
DanishEnglishGerman