Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Concerto Copenhagen

tirsdag 15. august 2017 -18:30

DK130 – DK150

Concerto Copenhagen spillede sine første koncerter i 1991 og har siden udviklet sig til Skandinaviens førende ensemble indenfor tidlig musik og et af de mest spændende og innovative barokorkestre i verden. Originale fortolkninger og en stærk evne til at kommunikere med publikum er blandt Concerto Copenhagens kendetegn, – den gamle musik gøres vital, relevant og nutidig. I 1999 blev den internationalt anerkendte cembalist og kammermusiker, Lars Ulrik Mortensen, tilknyttet som ensemblets kunstneriske leder. Han modtog i 2007 Léonie Sonnings Musikpris.
Mødet mellem Concerto Copenhagen og Lars Ulrik Mortensen har ført til en spændende, kunstnerisk og musikalsk rejse, værdsat og rost af publikum og kritikere verden over. Ensemblet har formået at kombinere et repertoire bestående af velkendt europæisk musik med mindre kendte værker af skandinavisk oprindelse.
Gennem årene har Concerto Copenhagen samarbejdet med mange af tidens store internationalt kendte kunstnere inden for den tidlige musik, som f.eks. Emma Kirkby, Andreas Scholl, Anne Sofie von Otter, Sonia Prina, Vivica Genaux, Andrew Manze, Andrew Lawrence-King, Reinhard Goebel, Ronald Brautigam, Jordi Savall og Alfredo Bernardini, som er ensemblets 1. gæstedirigent. Fra 2015 til medio 2017 er den danske komponist Karl Aage Rasmussen tilknyttet som huskomponist og ledsager orkestret på en spændende rejse ind i den nutidige musiks verden, hvilket allerede har ført til meget anmelderroste uropførelser.
Concerto Copenhagens CD-indspilninger for det tyske CPO, Deutsche Grammophon og BIS, såvel som DVD-produktioner for Harmonia Mundi og Decca, har opnået stor international bevågenhed og er blevet belønnet med prestigefyldte priser. Dette har ført til invitationer fra mange af Europas førende koncerthuse og festivaler, såvel som turnéer til USA, Japan, Brasilien, Mexico, Australien og Kina. De udenlandske anmeldelser afspejler oplevelsen af et internationalt orkester på topniveau. Concerto Copenhagens samarbejde med den italienske operainstruktør Deda Cristina Colonna har ført til flere yderst succesfulde operaproduktioner i København. I 2016 fejrede Concerto Copenhagen sit 25-års jubilæum med en lang række spændende projekter og events.

Program

Johann Adolph Scheibe: Sinfonia i B-dur
William de Fesch: Koncert i B-Dur, op. 3, nr 2
Henry Purcell: Chaconne fra “The Fairy Queen”
Henry Purcell: “Dance of the Green Men” fra “The Fairy Queen”
Turlough O´Carolan: Catherine Martin, Conor O´Reilly
Antonio Vivaldi: Koncert i E-Dur, RV 134
PAUSE
Georg P. Telemann: Fra “Les Nation anciennes et modernes” TWV 55:G4
Karl Aage Rasmussen: Klippemusik
Jean-Féry Rebel: “Les Caracteres de la Danse”

Concerto Copenhagen
Poul Høxbro – koncept, fortæller, galoubet og tambourin
Lars Ulrik Mortensen – musikalsk ledelse

Detaljer

Dato:
tirsdag 15. august 2017
Tidspunkt:
18:30
Pris:
DK130 – DK150
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.fanokoncerter.dk

Arrangør

Fanø Sommerkoncerter
Telefon:
+4551509399
E-mail:
info@fanokoncerter.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Nordby kirke
Hovedgaden 105A
Fanø, 6720 Danmark
+ Google Maps
DanishEnglishGerman