Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mathias Kjøller, Klarinetkvintet – Mozart – Brahms

tirsdag 8. august 2017 -20:30

DK130 – DK150

Matthias Kjøller, begyndte at spille klarinet som 10-årig. Som 18-årig startede han på Det Jyske Musikkonservatorium, og i 2007 vandt han pladsen som soloklarinettist i Aarhus Symfoniorkester. Han fortsatte i solistklassen på DKDM ved Lee Morgan. I 2011 blev han udpeget som 2. soloklarinettist i DR Symfoniorkestret. Matthias har været solist med Odense Symfoniorkester og flere gange med Aarhus Symfoniorkester. I 2009 var han deltager i den internationale Carl Nielsen klarinetkonkurrence i Odense, hvor han opnåede en semifinale-plads. Han er en aktiv kammermusiker og har bl.a. spillet med Den Danske Strygekvartet. Mathias Kjøller har modtaget bl.a. Sonnings Musikstipendium og Victor Borge Prisen.

Den tyske violinist Teresa la Cour kom til Danmark i 2013 for at begynde som 1. koncertmester hos 2. violinerne i DR Symfoniorkestret. Hendes orkestererfaring tog en tidlig start som medlem af West-Eastern-Divan-Orchesra under Daniel Barenboim. Derefter blev hun koncertmester i European Union Youth Orchestra i 2008-2010 og rejste verden rundt med dirigenter som Herbert Blomstedt, Sir Colin Davis og Vladimir Ashkenazy. Herudover har hun spillet kammermusikkoncerter med musikere som Leif Ove Andsnes, Murray Perahia og Troels Svane. I 2015 assisterede hun som 2. violinist i Henschel Kvartetten. Teresa spiller på en violin bygget af Carlo Testore i 1736.

Ida Balslev, violin, tog sin afsluttende eksamen på DKDM, København, og har sideløbende studeret i Wien hos Holger Groh fra Wienerfilharmonikerne og hos professor Eszter Haffner. Til sidst, i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium, har hun studeret hos Mo Yi. I 2011 tog Ida en pause fra studierne for at spille et år med DR Underholdningsorkesteret. Hun har desuden assisteret i næsten alle danske symfoniorkestre og været solist med flere amatørorkestre. Ida spiller på en fransk violin fra 1855 bygget af brødrene Gand.

Jens Balslev, bratsch,

Jacob la Cour, cello, har studeret hos Henrik Brendstrup på Det Jyske Musikkonservatorium og hos professor Claudio Bohorquez i Berlin samt professor Tilmann Wick på Hochschule für Musik, Theater und Medien Hannover. Han har været solocellist i European Union Youth Orchestra, og har modtaget mange priser. Senest, i 2016, modtog han Sonnings Musikfonds Talentpris. Han er desuden medstifter af klavertrioen Trio Vitruvi. Jacob spiller på en cello bygget af Giovanni Battista Ruggeri omkring år 1700.

 

Program:

W.A. Mozart Klarinetkvintet
(1756-1791)
Allegro
Larghetto
Menuetto – Trio I – Trio II
Allegretto con Variazioni

Pause

Johannes Brahms: Klarinetkvintet
(1833-1897)
Allegro
Adagio
Andantino
Con moto

Detaljer

Dato:
tirsdag 8. august 2017
Tidspunkt:
20:30
Pris:
DK130 – DK150
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.fanokoncerter.dk

Arrangør

Fanø Sommerkoncerter
Telefon:
+4551509399
E-mail:
info@fanokoncerter.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Nordby kirke
Hovedgaden 105A
Fanø, 6720 Danmark
+ Google Maps
DanishEnglishGerman